nuffnang

Gambar potret princess2 terkenal Walt Disney

Pernah tak korang terfikir jika princess2 Walt Disney ini wujud..pergh!! kalau la betul2 wujud mesti cantikkan...hari nie nak tunjukkan gambar princess2 terkenal dari Walt Disney yang telah dilukis oleh artis Jirka Vaatainen. Gambar potret tersebut adalah mengikut gambaran sebenar dari watak cartoonnya....sumenyer cute2 and cantik2 belaka...biasala, nama pun princess kan...apa pon..saya adalah peminat setia princess Snow White.Dari kecil lagi saya memang meminati Snow White nie..gambaran saya tentang Snow White ialah die seorang yang cantik, rajin, lemah lembut malah seorang yang penyanyang, daripada ceritanya, kita dapat melihat Snow White amat meminati haiwan2 liar dan pandai menjinakkan mereka. Cerita Snow White ini mempuyai 'elemen' atau simbol fantasi yang banyak dan boleh diingati sampai bila2 seperti orang kerdil, cermin ajaib, binatang yang boleh berkata2, keranda kaca, buah epal yang beracun serta ibu tiri sihir.Apa2 pun, setiap orang pun pasti meminati princess2 yang lain jugakan...hehe...jom pilih..mana satu pilihan korang....
Princess Snow White dari cerita Snow White and The Seven dwarfs

Tiana dari cerita The Princess and the Frog

Princess Rapunzel dari cerita Tangled

Princess Pocahontas dari cerita Pocahontas

Princess Mulan dari cerita Mulan

Meg dari cerita Hercules

Princess Ariel daripada cerita The Little Mermaid

Princess Jasmine daripada cerita Aladdin

Esmeralda daripada cerita Hunchback of Notre-Dame

Cinderella daripada cerita Cinderella

Belle daripada cerita Beauty and The Beast

Princess Aurora daripada cerita Sleeping Beauty


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang

Pages

[URL=http://s07.flagcounter.com/more/rQf][IMG]http://s07.flagcounter.com/count/rQf/bg=FFFFFF/txt=00. Powered by Blogger.

nuffnang

Followers

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"NeVer LeT thE FeAr Of StRiKiNg OuT KeEp YoU FrOm PlAyInG ThE GaMe..."

Music


Template Brought by :

blogger templates