nuffnang

Honeymoon~Pulau PErhentian~

Assalammualaikum,
Ermmmm... dah lama nyer tak update blog, akibat dari kebusy an yang tak terhingga.. haha...sekarang ni pun, Alhamdulillah, ada kelapangan untuk update blog ni...so, kali ni nira nak kongsi sedikit pengalaman bercuti di pulau perhentian dengan my hubby...ehem...Honeymoon kami yang pertama... :)

Tempat peranginan ini adalah pilihan pertama suami nira, so, nira pun ikut jer...

Tup2...bila dah sampai sana, memang best tempat nie...tak menyesal la pergi sini...maklumla honeymoon kami ni cara "backpacker", main redah jer...tapi Alhamdulillah...semuanya berjalan dengan lancar dari segi kediaman, tempat makan, tempat bersuka ria dan lain2....

So, sepanjang berada di sana, tidak ketinggalanlah untuk bergambar....

 gambar bersama suami tersayang

 Cantikkan laut die...sangat jernih...

 TEmpat kediaman kami...di luar dan di dalam kawasan pulau...serta tempat menjamu selera kami...Santai jer...

Ceh2...sempat pula kan...haha...nie suami nira yang snap....


OKlah...Thanks sebab sudi baca entry nira yang xseberapa nie...lain hari nira cerita topic lain pula k...bye2



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang

Pages

[URL=http://s07.flagcounter.com/more/rQf][IMG]http://s07.flagcounter.com/count/rQf/bg=FFFFFF/txt=00. Powered by Blogger.

nuffnang

Followers

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"NeVer LeT thE FeAr Of StRiKiNg OuT KeEp YoU FrOm PlAyInG ThE GaMe..."

Music


Template Brought by :

blogger templates