nuffnang

xena???


ha...xena, masih ingat lagi tak korang name nie...dulu2 kn popular...bukan popular aper pun cume jalan cerita die yang sememangnyer menarik...'the warrior princess-xena'

Masih ingat lagi, cerita ini popular sekitar 1990an kan...time tue saya masih budak sekolah rendah lagi...time tue cerita ini di siarkan pada petang hari...erm..memang besat sangatla layang cerita ganas2 nie..bukan aper, syok btol tengok xena nie berlawan...erm...macam real...

Mase kecil2 dulu selalu la ikut gaya2 serta cara2 xena nie berlawan...kelakar btol la...erm..memang semua tue tinggal kenangan yang bermakna...dulu, memang tidak pernah terlepasla dari menonton rancangan ini. .memang best...erm..klo boleh waktu sekarang pun nak tengok lagi hehe..xena memang best!!!



video

2 comments:

velasrizal said...

terinagt zaman muda muda dulu..

Traffik Luar Biasa Angkara Paul The Octopus !

Hapiz Rahman said...

aku ingat-ingat lupa cerita nie.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang

Pages

[URL=http://s07.flagcounter.com/more/rQf][IMG]http://s07.flagcounter.com/count/rQf/bg=FFFFFF/txt=00. Powered by Blogger.

nuffnang

Followers

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
"NeVer LeT thE FeAr Of StRiKiNg OuT KeEp YoU FrOm PlAyInG ThE GaMe..."

Music


Template Brought by :

blogger templates